Menu Record your calls: Total Confidence! News

Nemop in Management Info van juli 2012

Lees interview Nemop: Een prettig gevoel, als je zeker bent van je afspraak in Management Info van juli 2012

Belastingplichtigen nemen vaker gesprekken met de Belastingtelefoon op.

Dat stelt Nemop (lees: neem op), marktleider op het gebied van telefoongesprekken opnemen. "Uit onze statistieken blijkt dat in de maanden januari tot en met maart het telefoonnummer van de Belastingtelefoon op plaats nummer 1 staat, als het gaat om opgenomen gesprekken", vertelt Erik Teusink, een van de oprichters van Nemop. "Die trend lijkt zich in 2009 stevig door te zetten"

"Misschien is dit verklaarbaar door de economische omstandigheden", gaat Teusink verder. "Veel mensen nemen juist nu hun financiële situatie nog eens onder de loep. Dus ook de aftrekposten op hun belastingaangifte. En als je daar vragen over hebt bel je de Belastingtelefoon". Via Nemop een gesprek opnemen met de Belastingtelefoon kost 14 cent per minuut.

Teusink denkt dat bellers hun gesprekken met de Belastingtelefoon vooral opnemen om de verkregen informatie later nog eens rustig terug te luisteren. Bijvoorbeeld op het moment dat de aangifte daadwerkelijk wordt ingevuld. "Voordeel van het telefoongesprek opnemen is ook dat je tijdens het gesprek geen aantekeningen hoeft te maken. Je kan je dus volledig op het gesprek concentreren" aldus Teusink. Een geluidsbestand van het gesprek stuurt Nemop direct na afloop per e-mail.

Nemop zag in 2008 een duidelijke groei van het aantal opgenomen gesprekken. "Enerzijds verwelkomen wij veel nieuwe gebruikers. Anderzijds maken bestaande klanten vaker gebruik van onze diensten. Klanten ontdekken voortdurend nieuwe toepassingen. Wij zien nu dat klanten onze diensten veel gebruiken om hun abonnement of verzekering telefonisch op te zeggen. De opname is het bewijs van opzegging. Telefonisch opzeggen gaat snel en spaart ook nog eens 7 euro voor een aangetekende brief uit".

Via Nemop neem je inkomende én uitgaande gesprekken op. Aanmelden is gratis. Nemop kent geen verplichte afname of abonnementskosten. Afrekening is per seconde en er geldt geen starttarief of ‘eerste minuut’. De gebruiker bepaalt zelf welke gesprekken hij of zij opneemt.

19 januari 2009

TAPZ een mobimentary - VPRO documentaire met medewerking Nemop

In ‘TAPZ een mobimentary’ worden de mobiele telefoons van vijf jonge hoofdpersonen gedurende 2 maanden 24 uur per dag afgetapt. Voor de gespreksopnames is gebruik gemaakt van de diensten van Nemop.

TAPZ is een documentaire van 50 minuten over jongeren op zoek naar geluk. Zij filmen hun leven met hun mobiele telefoon en de makers van de documentaire tappen die telefoons ook af. Zo ontstaat een uniek tijdsdocument, dicht op de huid van de ‘Netgeneratie’. Uniek in vorm: iedereen is zijn eigen cameraman. Uniek in nabijheid: Nooit eerder werd zo intiem gefilmd.TAPZ is de eerste documentaire in de nieuwe serie ‘Docs op 3’ bij de VPRO op het derde net.

‘Docsop3:Tapz’ is zaterdag 13 december 2008 op Nederland 3 om 20.25 te zien (of later via Uitzendinggemist)

Elk van deze jongeren bevind zich op een cruciaal moment in hun leven. De dagelijkse belevenissen worden van minuut tot minuut vastgelegd en de makers kunnen hierdoor ‘live’ en ongecensureerd de gesprekken, sms-jes en filmpjes bekijken. De hoofdpersonen zijn bereid hun privacy op te geven om samen met de makers van de documentaire de grenzen van ‘content-sharing’ op te zoeken.

Uit dit materiaal is een montage gemaakt waar in het leven van de hoofd personen, de conflicten en tegenstellingen in hoog tempo worden afgewisseld. Zo ontstaat een uniek tijdsdocument, een ‘slice of life’ van de nieuwe generatie ‘twintigers’ die aan privacy een eigen betekenis geeft.

Ontmoet een tienermoeder die moet bevallen, een jongen met liefdesverdriet, een eerstejaars studente op zoek naar een kamer en de liefde, een Thais meisje die gekozen heeft voor een Hollandse man en een straatjongen die boos is op Nederland, zichzelf en de maatschappij.

Voor de makers is TAPZ eveneens een unieke ervaring. Door dit experiment krijgen conventionele opnametechnieken, een scenario, montage een geheel andere invulling, die heel spannend is en tegelijkertijd ook onvoorspelbaar. De enige zekerheid van dit vernieuwende concept is het dagelijkse leven wat de hoofdrolspelers laten vastleggen.

De VPRO heeft innovatie en crossmedia programma ontwikkeling hoog in het vaandel staan. TAPZ is bij uitstek een project waar de grenzen van nieuwe mediatoepassingen worden opgezocht. Dit is de eerste documentaire die de VPRO uitzendt in het nieuwe documentaireslot Docsop3.

‘TAPZ een mobimentary’ is ontwikkelt door Ruud van Gessel. In zijn werk speelt de ‘gewone mens’ altijd de hoofdrol, zij maken de maatschappij, in voor en tegenspoed. Dat is te zien in Veertig! waarin hij 12 Nederlanders al vanaf hun 16de jaar volgt. In Het Nieuw Nederlands spelen twaalf in Nederland geboren baby’s uit andere landen de hoofdrol. Forza Utrecht is het verslag van een voetbalelftal maar dan thuis gefilmd. Al deze series zijn op Uitzendinggemist terug te zien. Met ‘TAPZ, een mobimentary’ werkt Ruud van Gessel samen met Martijn Schroevers.

Flyer Tapz
Artikel Tapz VPRO gids

Reactie Nemop ‘Telefoongesprekken opnemen’ in PCM juli 2008

Onze reactie van 1 juli aan de redactie van Personal Computer Magazine (PCM) op de rubriek Brief uitgelicht met onderwerp: ‘Telefoongesprekken opnemen’ (PCM juli 2008 nr.7).

Amsterdam, 1 juli 2008

Geachte redactie,

In de rubriek ‘Brief uitgelicht’ ((PCM nr. 7; juli 2008) wordt aandacht besteedt aan telefoongesprekken opnemen. Een lezer schrijft dat hij regelmatig telefoongesprekken voor zijn werk voert, waarin veel technische informatie ter sprake komt. Om het maken van veel aantekeningen te voorkomen wil hij de gesprekken opnemen. Hij zoekt een manier om dat op handige wijze te kunnen doen, waarbij hij ook aangeeft dat hij de gesprekken vaak via zijn mobiel voert.

Ook wij zijn van mening dat het opnemen van dergelijke gesprekken handig is. Na afloop kan je het gesprek rustig terugluisteren en de informatie foutloos verwerken. Dat een opname eventueel als bewijs kan dienen mag duidelijk zijn.

Er bestaan hardware oplossingen voor de vaste telefoon. Deze apparaten kunnen tussen telefoon en pc verbonden worden. Dit vereist altijd een telefoon die in de buurt van een pc staat. Onderzoek wijst echter uit dat er steeds meer mobiel wordt gebeld.

Gesprekken opnemen via een mobiel is lastiger. Elk merk kent eigen pluggen en verbindingskabels waardoor verbinden met pc niet altijd even gemakkelijk gaat. Dat een belangrijke opname dan niet goed op de pc belandt is niet ondenkbeeldig. De hardware oplossing om die gesprekken op te nemen, een oortelefoontje met ingebouwde microfoon in combinatie met een memorecorder, zal voor de mobiele beller in veel situaties omslachtig zijn.

Nemop biedt een oplossing die dergelijke beperkingen niet kennen. Het opnemen van gesprekken kan zowel via een vaste verbinding als via de mobiele telefoon plaats vinden. Na afloop van het gesprek is de opname direct per e-mail beschikbaar. Hierbij is geen extra hardware of software nodig.

Via Nemop zijn zowel inkomende als uitgaande gesprekken op te nemen. Gesprekken opnemen kan via een voorkeurtoets met een simple druk op de knop. Meerdere telefoons kunnen worden toegevoegd. De per e-mail ontvangen opname is makkelijk te archiveren, terug te zoeken en door te sturen. Via Nemop is de telefoon op gelijke wijze als memo-recorder te gebruiken.

Nemop ontwikkelt haar diensten continu. Gesprekken opnemen gaat zo altijd via de modernste en meest actuele technieken. Onafhankelijk van merk of type telefoon, en onafhankelijk van pc en andere hardware.

Kijk voor meer informatie op www.nemop.nl

Met vriendelijke groet,
Nemop


Consumentengids februari 2008

Telefoongesprekken opnemen

‘’Eigenlijk zou ik het moeten opnemen.’ Dat denkt iedereen weleens die de telefoon pakt om iets gedaan te krijgen van een leverancier of (overheids)instantie. Telefonische afspraken vastleggen kan veel welles-nietes vookomen.

Zo begint het artikel "Telefoongesprekken opnemen" in de Consumentengids van februari 2008. De Consumentengids is een uitgave van de Consumentenbond.

In het artikel stelt de Consumentenbond onder meer dat wie een telefoongesprek opneemt, niet wettelijk verplicht is om zijn gesprekspartner dat te melden.

Lees het hele artikel Telefoongesprekken opnemen; Consumentengids februari 2008

Persbericht 27 november 2007

Nieuw! Inkomende telefoongesprekken opnemen en gespreksopname direct per e-mail ontvangen.

Opgenomen telefoongesprekken dienen in de meeste gevallen als bewijs bij onenigheid. Want na het terug horen van een opgenomen gesprek is er geen discussie mogelijk over wat er is gezegd en

Uniek in Nederland

"Digitaal vastleggen van telefoongesprekken was tot voor kort alleen weggelegd voor grote ondernemingen en organisaties. Zij kunnen de forse investeringen betalen die daarmee gemoeid zijn", vertelt Erik Teusink, een van de oprichters van internetbedrijf Nemop.

"Particulieren, zelfstandig ondernemers en midden- en kleinbedrijf nemen al langer via Nemop hun gesprekken op. Nieuw is dat zij nu ook hun inkomende gesprekken kunnen vastleggen. Met deze uitbreiding biedt Nemop een unieke dienst in Nederland".

Sta sterk

"Direct na afloop van het gesprek ontvangt men de opname per e-mail. De opname is op de eigen pc terug te luisteren en te archiveren" zo gaat Teusink verder. "Zo is volledige dossiervorming mogelijk. Digitale gespreksopnamen zijn eenvoudig door te mailen naar derden voor een second-opnion of advies. Sta sterk en voorkom tijdverlies en hoge juridische kosten".

"Bij een conflict draagt een opname bij tot een snelle, onderlinge oplossing" vertelt Ron Arts van Nemop. "Als uit de opname blijkt dat je in je recht staat, zal een tegenpartij dat accepteren en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Zo voorkom je een kostbare en langdurige gang naar de rechtbank. En bij schade komt een tegenpartij sneller met een voorstel tot oplossing".

Aanmelden via www.nemop.nl duurt slechts enkele minuten en is gratis. U bepaalt wanneer en hoe vaak u uw gesprekken opneemt. Opnemen gaat via uw eigen telefoon, zonder extra apparatuur of software.

Kijk voor meer informatie op www.nemop.nl

download persbericht Nemop 27 november 2007 DOC-formaat

Persbericht 23 mei 2007

Telefoonopname per e-mail vanaf 19 cent per minuut.

Telefoongesprekken opnemen en opname direct per e-mail ontvangen kan nu tot 62% goedkoper met Nemop-saldo.

Geen discussie mogelijk

De dienst van internetbedrijf Nemop, waarbij je je telefoongesprekken opneemt, blijkt aan vraag te voldoen. "Steeds meer mensen realiseren zich dat na het terug horen van een opgenomen telefoongesprek geen discussie mogelijk is over wat is gezegd en wat is afgesproken" aldus Erik Teusink van internetbedrijf Nemop, dat de dienst aanbiedt waarbij je je telefoongesprekken opneemt en de opname gelijk per e-mail ontvangt. "In de meeste gevallen worden gesprekken opgenomen om, in geval van onenigheid of onduidelijkheid, achteraf als bewijs te dienen," vertelt Teusink verder, "maar veel van onze klanten zien steeds vaker ook andere toepassingen." Tot voor kort was de dienst alleen via 0900-4563667 af te nemen. Daar is nu verandering in gekomen.

Prijsverlaging

"Met de introductie van het opwaarderen van het Nemop-saldo kunnen onze klanten tot 62% goedkoper hun gesprekken opnemen en per e-mail ontvangen" aldus Ron Arts van Nemop. "Naast opnames van gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland, kunnen ook gesprekken naar het buitenland worden vastgelegd. En dat kan nu al vanaf 19 cent per minuut. Als je een paar keer de dienst van Nemop gebruikt ben je met Nemop-saldo al snel voordeliger uit. Gesprekken opnemen kan dan via het lokale nummer 020 - 750 83 93."

iDEAL

Nemop kiest voor opwaarderen via iDEAL. "Recent onderzoek heeft aangetoond dat consumenten iDEAL een veiliger betaalmiddel vinden om online transacties te doen dan via een creditcard" stelt Teusink. "Je hoeft je daarvoor niet apart aan te melden en er worden geen extra kosten berekend. 15 Euro opwaarderen is 15 Euro Nemop-saldo. Op het beveiligde deel van de website van Nemop is het saldo af te lezen en staan de opgenomen gesprekken met telefoonnummers, tijd en kosten overzichtelijk weergegeven." Direct na het aanmelden op www.nemop.nl kunt u het Nemop-saldo opwaarderen en uw gesprekken opnemen via 020 - 750 83 93 vanaf 19 cent per minuut. Zodra u de verbinding verbreekt ontvangt u uw opname op het door u opgegeven e-mailadres. Aanmelden is gratis en duurt slechts enkele minuten. Nemop kent geen aansluit- of abonnementskosten en heeft geen verplichte afname. Afrekening gaat per seconde. Er is geen starttarief en er wordt geen "eerste minuut" gerekend.

Kijk voor meer informatie op www.nemop.nl

download persbericht Nemop 23 mei 2007 DOC-formaat

Persbericht 27 maart 2007

Introductie nieuwe dienst: mobiele telefoon als recorder, opname in e-mail

Gebruik uw telefoon als recorder en ontvang uw opname direct na afloop in uw mailbox. U hoeft geen nieuwe apparatuur aan te schaffen en heeft geen aparte software of kabels nodig.Tot 1 september 2007 kunt u deze nieuwe dienst gratis uitproberen.

Overal opnemen

"Iedereen heeft een mobiele telefoon op zak" aldus Ron Arts, een van de oprichters van internetbedrijf Nemop dat deze nieuwe dienst introduceert. "Je maakt verbinding met Nemop en waar je je ook bevindt functioneert je mobiel als een recorder en neem je bijvoorbeeld een gesprek, lezing of concert op. En omdat je de opname direct per e-mail ontvangt, hoef je je geen zorgen te maken over het opslaan en bewaren van je opname. Je luistert de opname op je eigen computer af of je mailt je opname door naar anderen. Direct na het aanmelden op onze website kan je van deze dienst gebruik maken. Bel het telefoonnummer 020 - 750 83 83 en je start je opname. Zodra je de verbinding verbreekt zenden wij de opname naar het opgegeven mailadres."

Eén apparaat

"Mobiele telefoon als recorder is een logische uitbreiding op de dienst van Nemop waarbij je je telefoongesprekken opneemt" zo vertelt Erik Teusink, mede oprichter van Nemop. "Steeds meer realiseert men zich dat na het terughoren van een opgenomen gesprek geen discussie bestaat over wat er is gezegd of is afgesproken. In de meeste gevallen worden gesprekken opgenomen om achteraf als bewijsmateriaal te dienen: bij onenigheid, onduidelijkheid of in een procedure. Nemop biedt al de oplossing om telefoongesprekken op te nemen. En Nemop biedt nu ook de oplossing om opnames te maken alsof je een recorder bij je hebt. Alles met één en hetzelfde toestel. Plaats de nummers van Nemop onder de voorkeurtoetsen van je mobiel en je neemt op met één druk op de knop. En na afloop heb je de opnames veilig in je mailbox in plaats van op een cassettetape."

Gratis uitproberen

Nieuwe gebruikers melden zich eenmalig via www.nemop.nl aan. Aanmelden is gratis en duurt slechts enkele minuten. Nemop kent geen aansluit- of abonnementskosten en geen verplichte afname. Direct na aanmelding kunt u van de diensten van Nemop gebruik maken.

Om uw mobiel als recorder te gebruiken belt u 020 - 750 83 83. Tot 1 september 2007 rekent Nemop geen kosten voor uw opname en kunt u deze dienst gratis uitproberen. Om uw telefoongesprekken op te nemen belt u 0900-4563667. Deze dienst kost 50 cent per minuut.

Kijk voor meer informatie op www.nemop.nl

download persbericht Nemop 27 maart 2007 DOC-formaat

download Nemop logo in JPG-formaat
download Nemop logo in PSD-formaat
download Nemop logo in JPG-formaat

Onze privacyverklaring en nieuwsbrief Lees meer

Bedrijfsaccount voor ondernemers. Lees meer

Hoe bewaar ik voicemail berichten? Lees meer

Neem uw gesprekken op als iemand u belt. Lees meer

Ervaringen van onze klanten.
Lees meer