Menu Record your calls: Total Confidence! News

Advocaten te duur voor ondernemer? -16 juli 2008

De Nederlandse Orde van Advocaten start een onafhankelijk onderzoek naar de advocatentarieven, schrijft Het Financieele Dagblad op 16 juli.

Volgens Willem Bekkers van de Orde van Advocaten hebben vooral kleinere ondernemers moeite met de tarieven van advocaten. ‘De categorie komt niet in aanmerking voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Het zijn de bedrijven waar een bescheiden inkomen met hard werken wordt verdiend. Iedere euro die men uitgeeft aan juridische hulp vindt men te veel’, aldus Bekkers.

Nemop biedt u een oplossing om die kosten terug te dringen. Opgenomen telefoongesprekken kunnen achteraf als bewijsmateriaal dienen. Na het terughoren van een opgenomen gesprek is er nauwelijks discussie mogelijk over wie wat heeft gezegd en wat is afgesproken. U maakt daarmee uw (digitaal) dossier compleet.

En dat kan een advocaat veel tijd besparen bij het uitwerken van een advies of voorbereiden van een zaak. En met het bekende ’uurtje factuurtje’ kan u dat fors in kosten schelen. Eeen beetje advocaat kost al gauw 200 euro per uur.

Lees het hele artikel Advocaten te duur voor ondernemer in Het Financieele Dagblad van 16 juli 2008

Ook het Nos Journaal van 16 juli besteedt aandacht aan dit onderwerp. Kijk op NOS Journaal 16 juli 2008

Onze privacyverklaring en nieuwsbrief Lees meer

Bedrijfsaccount voor ondernemers. Lees meer

Hoe bewaar ik voicemail berichten? Lees meer

Neem uw gesprekken op als iemand u belt. Lees meer

Ervaringen van onze klanten.
Lees meer